06 20 27 80 94 | info@deonlinevoedingscoach.nl

Mijn werkwijze

Als voedingsdeskundige werk ik graag met voor informatie om je een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Om deze redenen zal er een mailwisseling zijn vooraf aan een consult. Verder zijn al mijn consulten online of telefonisch.  Zo kan je in je eigen omgeving werken aan je doelen en bespaar ik je reistijd. 

 

Kennismaking

Om met mij kennis te maken, kan je bellen naar het telefoonnummer, mij mailen of het aanmeldformulier invullen. Gratis en totaal vrijblijvend zullen we een telefonisch contact moment hebben waarin je mij kan vertellen over je hulpvraag en bespreken we wat ik hierin voor jou kan betekenen.

 

Voorbereiding 

Vooraf aan een intake vraag ik je gegevens in te vullen. Het betreft een vragenlijst en voedingsdagboek. Dit helpt jou en mij om de hulpvraag zo helder mogelijk te maken en ik het juiste advies kan geven.

 

Videoconsult intake + advies

Het video consult zal ongeveer 1 uur duren. Als eerste zal er tijd besteed worden aan de intake gegevens. Deze tijd is nodig om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke situatie. Er wordt aandacht besteed aan je hulpvraag, voedingsgewoonten en eventueel andere klachten. Deze informatie samen stel ik een persoonlijk advies. Het advies ontvang je uitgewerkt in je mailbox. Optioneel kan je ook kiezen voor een uitgewerkt voedingsplan, uiteraard krijg je deze dan ook in je mailbox.  

 

Vervolgconsult 

Indien wenselijk, zal ik je begeleiden in het uitvoeren van de adviezen. Samen kijken we naar de voortgang, wat ging er goed en wat kan er beter? Zo nodig stellen we het voedingsadvies of het voedingsplan bij. Het aantal vervolgconsulten verschilt per persoon. Na afloop van een vervolgconsult spreken we af of er nog een vervolg nodig is. 

 

Optioneel: voedingsplan

Optioneel kan er gekozen worden voor een op maat gemaakte voedingsplan na afloop na een videoconsult. Naar aanleiding van de intake en het advies dat ik heb gesteld, maak ik hier een voedingsplan voor. Dit voedingsplan kan je zien als een leidraad voor een begin van het uitvoeren van de adviezen die ik je heb gegeven. 

 

Afspraak maken? 

Neem vrijblijvend contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.