06 20 27 80 94 | info@deonlinevoedingscoach.nl

Blog en recepten

 

Recept: Gegrilde Little Gem

Little Gem, oftewel een mini bindsla wordt steeds populairder in Nederland. Het is een wat zoetig kropje sla die heerlijk is als die net van de grill af komt. Perfect voor een bijgerecht bij de BBQ! 

Lees meer »

Wat heb je in je koffie?

Een lekker bakje koffie in de ochtend, bij het 10 uur koffiepauzetje, in de namiddag op een terrasje of op visite. Wij Nederlanders zijn echte koffieleuters. Koffie drinken met vrienden, familie, collega's of mijn partner vind ik een super gezellig moment van de dag.

Lees meer »

Recept: Tomatencarpaccio met burrata

De zomer is begonnen! De temperatuur stijgt al lekker en de zomer vibes begin ik te voelen. Heerlijk vind ik het dan ook om daarbij passende maaltijden bij te maken. Vandaag heb ik voor de lunch een tomatencarpaccio met burrata gemaakt. Lekker fris en romig. Als je het aan mij vraagt de perfecte combinatie tijdens de warme dagen. Deze tomaten carpaccio kan ook prima als voorgerecht of als bijgerecht wanneer je een bbq organiseert met je familie en/of vrienden. 

Lees meer »

Recept: Frozen fruityoghurt ijsjes

Terwijl ik dit typ is de zomer net begonnen. De zomer betekent voor mij koude drankjes, frisse hapjes en heerlijk fruitige ijsjes! Voor mijn dochter van 1 jaar zijn ijsjes nog heel nieuw en een beetje gek. Ik ben wat gaan experimenteren welke ijsjes zij kan eten en wat ze lekker vindt. En deze frozen yoghurt ijsjes rechts op de foto zijn een hit! Ik deel met jullie het recept:

Lees meer »

Vier tips voor gezonde darmen

Onze darmen zijn een belangrijk orgaan van het lichaam. Is de darm ziek, beïnvloedt dit ons welzijn. Belangrijk is om goede voeding te eten om je darmen gezond te houden. Ik geef hier wat tips welke voeding je darmen blij maakt. 

Lees meer »

Hoe ontwikkel je de juiste mindset bij afvallen?

In deze blog wil ik jullie iets vertellen over het ontwikkelen van de juiste mindset bij afvallen. Ik zie in de praktijk dat afvallen voor sommige een moeilijke opgave is. Dit kan komen door vele oorzaken, zoals onrealistische doelen stellen, stress, de verkeerde voeding kiezen die in eerste instantie een gezonde keuze lijkt en ga zo maar door. Maar veelal zie ik bepaalde (onbewuste) gedragspatronen die afvallen bemoeilijkt. 

Lees meer »

Recept: Aziatische gegrilde aubergine

Deze heerlijke Aziatische lunchgerecht heeft pit! Aubergine is een prachtige paarse groente met veel gezondheidsvoordelen. Eet deze in combinatie met spinazie en je hebt een krachtig bommetje voor een goede weerstand. 

Lees meer »