06 20 27 80 94 | info@deonlinevoedingscoach.nl | ma - vrij 0900 - 2100

Mijn verhaal

Hai! Mijn naam is Desirée Vlieger. Het gezicht achter De

online Voedingscoach. Enkele jaren geleden maakte ik de keuze om toegepaste psychologie te studeren omdat ik coaching een interessante vorm van begeleiding vind. Mijn interesse in gedrag van mensen en waarom mensen bepaalde keuzes maken is toegenomen na het afronden van mijn opleiding. Na een aantal werkjaren in de geestelijke gezondheidszorg kwam ik erachter hoe belangrijk gezonde voeding is voor je welzijn. Hierdoor groeide er nog een interesse, namelijk het gezond houden van mijn lichaam en psyche door middel van gezonde voeding. Door deze twee interesse bij elkaar te laten komen kwam mijn droom uit: een eigen praktijk starten waarin ik mensen adviseer en coach hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen worden door middel van gezonde voeding. 

 

Toen ik mijn opleiding voedingsdeskundige startte, ten eerste als kennisverbreding, merkte ik op dat er veel vragen in mijn omgeving waren omtrent klachten in de darmen, gewichtsverlies, huidklachten, vermoeidheid etc. Hieruit merkte ik ook op hoeveel interesse er is in wat gezonde voeding doet en dat er kennis ontbreekt in hoe belangrijk gezonde voeding is op lange termijn. Hippocrates, de grondlegger van de westerse geneeskunde, heeft het altijd al geweten. Hij zei namelijk: 'Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding'. 

 

Al leef ik al vrij gezond, ook ik heb voordelen kunnen halen uit mijn studies en heb dit toegepast in mijn voedingspatroon. En ik kan u vertellen dat ik mij nog nooit zo lekker in mijn vel heb gevoeld. Wilt u dit ook ervaren? Aarzel dan niet om contact op te nemen want uw gezondheid verdient aandacht!