06 20 27 80 94 | info@deonlinevoedingscoach.nl | ma - vrij 0900 - 2100

.

Voedingsadviezen

Voor iedereen ziet gezond zijn en lekker in je vel zitten er anders uit. U weet ongetwijfeld waar uw valkuilen zitten maar hoe creëer je nu een passend en gezond voedingspatroon in uw leven? Het doel van De online Voedingscoach is het ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes bij een gezond voedingspatroon. Ik kijk graag met u mee in uw huidige voedingspatroon en stel aan de hand daarvan adviezen.

Door middel van consulten via beeldbellen, mailcontacten of telefonisch contact help ik u graag verder. Hiermee bespaar ik u reistijd en geld. Wat u hulpvraag ook is, er wordt altijd gestart met een uitgebreide intake om vanuit daar een plan op te stellen.

Hieronder vind u de voedingsadviezen die De online Voedingscoach aanbiedt. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bekijken we samen waar u behoefte aan heeft.

.

Preventief advies

 

Intakegesprek

 

Op maat gemaakt advies 

 

 

 

 

 

 

 

€ 139,- 

 

Klachtenvrij advies

 

Intakegesprek

 

Op maat gemaakt advies

 

 

 

 

 

 

 

€ 159,- 

Afvaltraject

 

Intakegesprek 

 

Op maat gemaakt advies

 

Coaching 

 

Traject van acht weken

 

 

 

€ 299,-

Los consult 

 

60 minuten 

 

Behoefte aan meer advies of wilt u graag dat ik nog een keer mee kijk in uw voedingspatroon? Dat kan, een los consult is altijd en onbeperkt te boeken na een preventief advies, klachtenvrij advies of na het volgen van het afval traject.

 

 

 

 

€39,-