06 20 27 80 94 | info@deonlinevoedingscoach.nl | ma - vrij 0900 - 2100

Het afval traject

 

U heeft meerdere pogingen gedaan om af te vallen maar u komt steeds weer terug op uw oude gewicht. U jojo’t steeds tussen uw nieuwe gewicht en oude gewicht en afvallen voelt daardoor als een zware taak. U bent het overzicht kwijt welk dieet het beste werkt om een gezond gewicht te krijgen.

Herkent u zich in bovenstaande? Dan is de kans groot dat de motivatie voor afvallen heel klein is geworden. Het idee om een nieuwe poging te doen voelt als een kwelling en u vraagt zich af of het u ooit gaat lukken om op een gezond gewicht te komen en dit te behouden.

Afvallen gaat veel verder dan het volgen van week menu’s. Afvallen is een mindset, het is doorbreken van gewoontes en bewust worden van wat je eet, hoe je eet en wanneer je eet. Ik kijk graag verder dan alleen de theorie van afvallen, want ik ben van mening dat dat niet genoeg is om uw gezonde gewicht te behouden na het behalen van uw streefgewicht. Lees hieronder hoe het afvaltraject eruit ziet. 

 

Waar gaan we aandacht aan besteden?

- Het doorbreken van gewoontes

- Gezonder eten zonder het volgen van alle 'hypes' afval methodes

- Bewust kiezen 

- Nieuwe leefstijl aanleren

- Het nuttigen van veel groenten en gezonde vetten

 

Hoe gaan we te werk?

Alle consulten zullen online of telefonisch plaatsvinden. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Het eerste consult zal bestaan uit een intake, hier zullen er vragen gesteld worden over uw huidige gezondheid, wegen we uw gewicht en bespreken we uw gewicht/gezondheidsdoel. Hierna gaat u een traject in van acht weken. Deze acht weken bestaan uit:

- Het volgen van een gezond voedingspatroon

- Weegmomenten (dit kan online/telefonisch doorgegeven worden)

- Voortgang besprekingen + coaching 

- Afsluitend gesprek

 

Wat zijn de kosten?

De kosten van het traject zijn €299. Dit bevat zes consulten (intake, voortgangsgesprekken, coaching en afsluitend gesprek) en contact over weegmomenten. 

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met mij op.